Stichting Singelier

Het pand waarin Stichting Singelier gevestigd is bestaat uit twee delen. Enerzijds zijn er de gezamenlijke (activiteiten)ruimtes en de verschillende woonstudio’s t.b.v. Stichting Singelier en anderzijds is er woonruimte voor het beheerderspaar, Sarina & Melissa Frome – van Donk.

Melissa van Donk – Frome

Melissa heeft een afgeronde SAW opleiding (Sociaal Agogisch Werker) en heeft diverse stages in de gehandicaptenzorg doorlopen. In 2011 is zij gaan werken voor Koninklijke Visio de Brink. Alhier heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken met verschillende doelgroepen. Zo heeft ze onder andere gewerkt met cliënten die naast een verstandelijke beperking ook een visuele en/of auditieve beperking hebben en heeft ze ervaring met cliënten met Meerzorg.

Sarina Frome – van Donk

Sarina is na de middelbare school gaan werken bij de landmacht. Aansluitend heeft zij de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker (SPW) 4 gevolgd. Na voltooiing van haar opleiding is zij gaan werken voor Koninklijke Visio de Brink, waar zij in twaalf jaar tijd behoorlijk wat ervaring heeft opgedaan. Ze heeft op groepen gewerkt waarbij cliënten naast een verstandelijke beperking ook een visuele en/of auditieve beperking hebben. In 2017 heeft Sarina de cursus tot agressietrainer afgerond en heeft ze verschillende cursussen gegeven in het omgaan met moeilijk hanteerbaar gedrag.

Als ouders van een dove dochter met daarbij een stoornis binnen het autistisch spectrum hebben wij de zorg voor mensen met een beperking van alle kanten meegemaakt.
De ontwikkeling van als maar groter wordende zorg organisaties maakte dat wij als ouders steeds minder grip kregen op de zorg voor onze dochter. Daarom hebben wij gekozen voor een kleinschalige woon/zorg voorziening. Sarina en Melissa zijn oude bekenden van ons, waarvan wij weten dat zij op een goede wijze zorg verlenen aan onze dochter.
Toen zij mij vroegen om in het bestuur van Stichting Singelier zitting te nemen, heb ik geen moment getwijfeld en de rol van secretaris op mij genomen.

Henk BoeveSecretaris

Toen Sarina en Melissa mij vroegen of ik ze wilde helpen met het opzetten van een kleinschalige woonzorg, heb ik geen moment getwijfeld en direct toegezegd.
Mijn hart gaat altijd sneller kloppen voor mensen die minder goed voor zichzelf kunnen zorgen en het organiseren en opzetten van projecten. Ik schrik niet snel van een flinke uitdaging en taaie processen.
Ik ben er trots op dat ik mijn ervaring en enthousiasme mag inzetten voor Stichting Singelier, Sarina en Melissa en natuurlijk de bewoners en hun ouders. Mooi om zo een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de mensheidsfamilie. Dankbaar werk!

Ron van HelvoirtVoorzitter

De zorgsector is altijd al een groot onderdeel van mijn leven geweest. Naast mijn dagelijkse werk als verpleegkundig specialist in het ziekenhuis ben ik bovendien zusje van iemand met een uitgebreide medische voorgeschiedenis. Ik heb de zorg dan ook vanuit verschillende kanten mogen meemaken en vind het fijn dat ik daarin mijn steentje bij kan dragen.
Anderzijds heeft de bedrijvensector mij ook altijd erg geïnteresseerd. Melissa en Sarina, tevens mijn schoonzussen, hebben kennis van mijn uiteenlopende interesses. Toen zij mij vroegen om als penningmeester zitting te nemen in het bestuur van Stichting Singelier zag ik dit als een kans om zowel mijn passie voor zorg als mijn interesse voor de bedrijvensector te combineren. Vanzelfsprekend heb ik dan ook volmondig ja gezegd!

Kimberly KroonPenningmeester