Stichting Singelier

De zorg

Stichting Singelier werkt uitsluitend met Persoons Gebonden Budgetten (PGB).

Wij bieden:

• 24-uurs woonzorg begeleiding, 7 dagen per week.
  • Een eigen woonstudio met zit-slaapkamer, badkamer en keukenblok.
  • Een gezamenlijke ruimte voor groepsactiviteiten en sociale contacten.
  • Gediplomeerd personeel met ruime ervaring.
  • Continuïteit in de begeleiding.
  • Betrokken en betaalbare zorg, gericht op de behoefte van de cliënt.

Wij hebben ruimte voor:

• Volwassenen met een verstandelijke beperking, die behoefte hebben aan begeleid wonen en onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ)
  • Volwassenen die naast een verstandelijke beperking ook een visuele en/of auditieve beperking hebben.

Ben jij of ken jij iemand die geïnteresseerd is in een woonstudio bij onze prachtige woonvorm? Of heb je andere vragen? Laat dan je contactgegevens achter op het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

stichtingsingelier

Anne

Bewoonster van Stichting Singelier

Hallo, ik ben Anne Boeve en woon bij Stichting Singelier. Ik ben doof en heb mijn eigen aardigheidjes.
Bij Singelier vind ik de rust, veiligheid en regelmaat die ik nodig heb. Ik vind het leuk om te borduren, puzzelen of diamond paintings te maken.
Met Sarina en Melissa in de buurt voel ik mij thuis